In het nieuws

Schaatskoorts in de Blauwe kamer

RHENEN – Giet it oan of niet?

Op zondag open of gesloten?

IJsbaan gesloten op zondag. We weten het niet. Het bestuur hoopt dat B&W tot een beslissing komt vóór het gaat vriezen. Eigenlijk zijn de meeste Rhenensen het er over eens dat de ijsbaan natuurlijk open moet zijn zolang er ijs ligt. Zie het artikel in AD/Utrechts Nieuwsblad. (Klik voor vergroting).

AD/Utrechts Nieuwsblad van 30 november 2012

Utrechts Landschap

Het winternummer van Mijn Landschap (Utrechts) zegt dat onze ijsbaan – die in hun natuurgebied ligt – hoort bij “De mooiste plekjes om te schaatsen”. Daar kunnen we het natuurlijk alleen maar mee eens zijn!

Mijn Landschap 2012-2013

Op natuurijswijzer.nl een column van Fred Geers: Blauwe Kamer

Woensdag 13 januari, is er een 360 graden film gemaakt en op YouTube gezet:

Dinsdag 12 januari besteedde RTV Utrecht aandacht aan de ijsbaan op de Blauwe Kamer en de mogelijke gevolgen voor de natuur. Ze treffen een boswachter die het met de ijsclub nog best wel ziet zitten.
Klik op deze link voor een herhaling van deze uitzending.